Koen Burutati is de tuinkabouter die in december 2009 solliciteerde bij "de Houtstek", een particuliere tuin in Blijham. Wij, Ed en Thea, eigenaars van deze tuin, waren bijna in de verleiding gekomen op zijn sollicitatie in te gaan, maar gelukkig hebben we op tijd ingezien dat dit rampzalig zou zijn.
Zo af en toe krijgen we nieuwe berichten over Koen, via onze schoonzoon Pieter Roth, die Koen bij ons introduceerde.
Om de volgers van ons tuinblog www.dehoutstek.blogspot.com op de hoogte te houden van de correspondentie over Koen en eventuele nieuwe verwikkelingen, hebben wij dit nieuwe blog geopend.

donderdag 6 mei 2010

moeder Burutati

De vrouw van Burutati, moeder van een stelletje ongeregeld; hoe staat zij eigenlijk in het leven, kan ze het überhaupt wel een beetje bolwerken allemaal? Pieter was daar ook benieuwd naar en heeft een interview met haar kunnen regelen!


"Dag lieve Thea,


Ik ga met morgen met moeder Burutati praten, ze keek er enorm naar uit geïnterviewd te worden! Het schijnt dat ze heel veel te vertellen heeft, dus ik verwacht er veel van. De verkoop van de DS vond zij in elk geval niet erg, ze vond het maar een lelijk ding en de geur van oude auto's staat haar tegen ("met name die weeïg-aromatische rood-pluche bekleding, yegggh"). Bovendien hebben ze al een andere oplossing, beetje clandestien, maar wel meer in stijl met het tuinkabouter-woonvoorschrift-manifest uit 1034, dat nog steeds (nu in dertigduizendste druk, in pocket-uitvoering, ISBN 906168675X) zeer populair is bij de tuinkabouters.

Het verslag van het interview volgt zo spoedig mogelijk!


Veel liefs van Pieter

Geen opmerkingen: